Velkommen

Dette er en blogg for Tanum-Rörviks vägsamfällighetsförening. Bloggen skal gi deg som bor i veien lettere tilgang til informasjon fra Styrelsen i föreningen.

fredag 11. mai 2012

Berättelse från styrelsen - april 26, 2012

Styrelsen i Tanum Rörvik vägsamfällighetsförening ønsker å informere medlemmene om følgende saker.

Arrangement
Tanumstrand vil arrangere to evenement som kan berøre veien.
  • 11-12. mai, Rockabilly, rock'n'roll och Crusaders Classic Car Meet
  • 20. juli, Magnus Uggla på utescenen
Hotellet har lovet å rydde opp langs med veien etter arrangementene.

Sportshopen
Åpningen av Sportshopen vil skje 17. Mai. Det er ventet mange tusen besøkende, og da Sportshopen kun har ca 400 parkeringsplasser kan det tenkes at besøkende vil prøve å finne muligheter for å parkere andre steder i nærområdet.


Det er fare for kø på Väg 163 og fremkommeligheten til Rörviksvägen kan bli vanskelig. Vi tror at dette kan gjelde hele helgen 17-20. mai, men også andre helger kan det bli vanskelig fremkommelighet da Sportshopen trolig vil annonsere mye og ha gode åpningstilbud.

Årsstemma
Tentativ dato for denne er satt til 4. august i et møtelokale på Tanumstrand. Vi ber dere holde av datoen. Næremere innkalling vil sendes ut senere.

Hastigheten i vägen
Styrelsen oppfordrer alle til å holde fartsgrensen i veien. Når det er fylt grus i hullene i veien, er det spesielt viktig at det kjøres sakte, da ellers grusen som er fylt i hullene raskt vil spres, og hullene må fylles på nytt.

Gang og sykkelveien
Den planlagte gang og sykkelveien langs med vei 163 har blitt forsinket. Denne skulle ha stått klar innen denne sommeren, men hele prosjekteringen har tatt lenger tid enn planlagt. Styrelsen har skrevet brev til Trafikverket og bedt om detaljert informasjon om hvordan krysset vei 163/Rörviksvägen/gang og sykkelveien tenkes gjennomført.

Adresser og email
Vedlagt følger en oppdatert liste over alle medlemmer i foreningen. Styrelsen ber alle medlemmer å kontrollere sine adresser og emails. Hvis noe må oppdateres sendes beskjed om endringene til foreningens kasserer, knriise@online.no.


Styrelsen ber om at alle medlemmene gir beskjed om en email-adresse de kan nås på. Pr i dag må vi sende ut brev til noen av medlemmene, og dette koster både tid og penger.
Styrelsen ber også medlemmene om å oppdatere oversikten med gatenummer i Rörviksvägen eller Asken og at postkassene enten viser veinummer eller navn.


Med vennlig hilsen 
Styrelsen i Tanum Rörvik vägsamfällighetsförening 
Grebbestad, april 26, 2012

1 kommentar:

  1. Sportshopen anlegger en parkeringsplass til på hjørnet av väg 163 og Tanumstrandvägen. Med dette utøkes parkeringskapasiteten med ytterligere 350 biler.

    SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.