Velkommen

Dette er en blogg for Tanum-Rörviks vägsamfällighetsförening. Bloggen skal gi deg som bor i veien lettere tilgang til informasjon fra Styrelsen i föreningen.

fredag 30. mai 2014

Nå starter byggingen av den nye gang og sykkelveien


I dag på fredag den 30. mai var det en ulykke på vei 163. Brannbil og politi rykket ut. Saktegående trafikk forbi ulykkesstedet.

Det er godt at veien blir bygget i år, men synd at den ikke ble klar til den massive trafikken det er nå under sommermånedene.

Veiforeningen har i brev til Trafikverket bedt om at fartsgrensen reduseres, men det er fortsatt 70 kms grense på strekningen.


Mer info om veien her:
http://www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Vastra-Gotaland/Vag-163-gang--och-cykelvag-delen-RorviksvagenGrebbestad-camping/Dokument-for-vag-163-gang--och-cykelvag-delen-RorviksvagenGrebbestad-camping/

Lenke til entrepenøren: http://segermo.com/om-segermo/

Lenke til Tanum kommun: http://www.tanum.se/huvudmeny/boendemiljoinfrastruktur/trafikochgator/gangochcykelvagar/gangochcykelvagigrebbestad


Siste nytt 1. juni:
I dag var 70km skiltet byttet ut med ett med 50km. Om dette er fordi det er 1. juni eller som et resultat av ulykken vet vi ikke. Men bra er det at fartsgrensen er senket. Så håper vi at bilistene respekterer skiltet og tar hensyn til alle de som går og sykler langs med veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.